600true numbers under 200true true 1000none
  • 800 slideleft false 60 bottom 30
    Slide1
  • 800 slidebottom false 60 bottom 30
    Slide2

Ondernemend Ruinen


Detailhandel, Dienstverlening, Handel en Techniek, Horeca, Industrie en Bouw, Recreatie

Bestaria Ruinen is al ruim 35 jaar hét adres voor de heerlijkste snacks, smakelijke smulmenu’s en plateservice, vorstelijk belegde broodjes, verse frites en nog veel meer. Ook lekker om mee naar huis te nemen. En zomer’s ons alom gewaardeerde softijs… en meer dan 10 smaken schepijs. Héérlijk! Graag tot ziens!

Lees verder..
Categorie: Horeca

*Vergaderen *Teambuilding *Opleidingscentrum *Gasterije *Eten&Drinken , Recreatie,Feesten& Partijen

Lees verder..
Categorie: Horeca

Café Brinkzicht is horeca voor jong en oud. Een drankje en een hapje eten in het café, terwijl u eventueel een biljartje legt of even een praatje maakt. Natuurlijk zijn wij er ook voor het houden van een vergadering en voor het vieren van een feest.

Lees verder..
Categorie: Horeca

Bezoek eens ons restaurant. U kunt bij ons terecht voor een diner voor twee, maar ook groepen tot ca. 100 personen kunnen bij ons terecht. Een ideale plek voor feesten, partijen e.d. We bieden u een ruime keus uit vele specialiteiten. Elk weekeinde is er een uitgebreid Chinees Indisch lopend buffet aanwezig. Voor groepen vanaf 15 personen kunt u bij […]

Lees verder..
Categorie: Horeca

Lees verder..
Categorie: Horeca

De Jonge Geuze, een idyllisch plekje aan de rand van het mooie brinkdorp Ruinen. Met een prachtig uitzicht over de landerijen krijg je vanaf het strand een heerlijk relaxt vakantie gevoel! De Jonge Geuze staat bekent om haar feesten, partijen en bruiloften, waar de ongedwongen sfeer en kwaliteit hand in hand gaan. Informeer gerust naar de mogelijkheden.

Lees verder..
Categorie: Horeca

Een toekomstbestendig multifunctioneel dorpshuis waar inwoners en verenigingen een ruimte kunnen huren of ontmoetingsactiviteiten kunnen organiseren in een sfeervolle en passende omgeving!

Lees verder..
Categorie: Horeca

Dit hotel bestaat uit 24 kamers met douche en toilet of bad en toilet. Ook zijn er drie kamers voor minder validen. Onze huiskamer biedt plaats aan vijftig personen voor vergaderingen, reunies, familiefeesten, warme- en koude buffetten en congressen. Het hotel beschikt over een overdekt zwembad en sauna. Ook bestaat de mogelijkheid tot het huren van fietsen.

Lees verder..
Categorie: Horeca

Een sfeervol hotel gelegen aan de nostalgische Brink. Een restaurant op romantische locatie biedt plaats aan 100 personen. Geschikt voor bruiloften, recepties, vergaderingen, koffietafels, ontbijten, brunches, lunches, diners, high teas, warme- en koude buffetten en stamppotbuffetten. Het proberen waard!

Lees verder..
Categorie: Horeca

Drie afzonderlijke horecadisciplines gevestigd in een nostalgische Sacksische boerderij aan de Ruunder Brink. Zeer gevarieerd aanbod van lunch-, diner-, pannenkoeken- en tapasgerechten. Tevens het onderkomen voor bruiloften, personeelsfeesten en seminars. Riant schaduwrijk rotanterras. Ook voor catering bij u thuis of op de zaak.

Lees verder..
Categorie: Horeca

Sportkantine De Marse is ondergebracht in Sporthal de Marse in Ruinen, hier worden vele wedstrijden en trainingen gehouden van zowel mensen uit Ruinen als uit de verre regio. In de gezellig ingerichte kantine is het goed vertoeven om heerlijk een kop koffie of een borrel te nuttigen.

Lees verder..
Categorie: Horeca, Recreatie