600true numbers under 200true true 1000none
  • 800 slideleft false 60 bottom 30
    Slide1
  • 800 slidebottom false 60 bottom 30
    Slide2

Ondernemend Ruinen


Detailhandel, Dienstverlening, Handel en Techniek, Horeca, Industrie en Bouw, Recreatie

Puur genieten op boerderij Morgenland …. Boerderij Morgenland is genieten van een eigentijdse, comfortabele en sfeervolle groepsaccommodatie! Van alle gemakken voorzien, op een heerlijke, uniek en vrije locatie nabij het natuurpark Dwingelderveld!

Lees verder..
Categorie: Recreatie

Op het prachtig gelegen buurtschap Hees ( 2 km van brinkdorp Ruinen ) verwelkomen wij u graag op onze besloten, rustig gelegen minicamping ( 10 plaatsen ‘groot’), in onze – in het voorjaar 2017 verbouwde – groepsaccommodatie ( 2 – 14/16 personen ) of ons gezellige zaaltje voor een feestje, teambuilding, workshops, kinderfeestjes enz.

Lees verder..
Categorie: Recreatie

Femke Anne laat zien dat het heel goed mogelijk is om zonder subsidie te functioneren in de kunstwereld (en daar is ze best trots op). Op de begane grond van het sfeervolle pand naast de Mariakerk vindt men de kadowinkel en de workshopruimte, op de 1e verdieping is de galerie.

Lees verder..
Categorie: Recreatie

Het bezoekerscentrum van Natuurmonumenten is het ideale vertrekpunt voor wandelaars en fietsers die het Dwingelderveld willen ontdekken. Maar ook de plek waar kinderen echt in contact komen met de natuur. Spannende speelnatuur met oa een ven, een wilgenhuttendorp en een kleine beestjestuin. Ruim zestig vrijwilligers zorgen voor een hartelijke ontvangst, informatie over het Nationaal Park en tips voor leuke activiteiten […]

Lees verder..
Categorie: Recreatie

De stichting “Het Drentse Heideschaap”heeft als doelstelling het in stand houden en raszuiver houden van het schapenras “het Drentse Heideschaap”.

Lees verder..
Categorie: Recreatie

Sportkantine De Marse is ondergebracht in Sporthal de Marse in Ruinen, hier worden vele wedstrijden en trainingen gehouden van zowel mensen uit Ruinen als uit de verre regio. In de gezellig ingerichte kantine is het goed vertoeven om heerlijk een kop koffie of een borrel te nuttigen.

Lees verder..
Categorie: Horeca, Recreatie

Welkom op de beste plek van Drenthe. Zacht glooiende heidevelden, bos, stuifzand en schilderachtige brinkdorpen. Voor een fijne vakantie bent u bij De Wiltzangh op de goede plek. Of u nu komt kamperen, in een bungalow verblijft of met de hele familie geniet in het familiehuis, bij De Wiltzangh geniet iedereen op zijn manier. Tijdens uw vakantie kunt u lekker […]

Lees verder..
Categorie: Recreatie