600true numbers under 200true true 1000none
  • 800 slideleft false 60 bottom 30
    Slide1
  • 800 slidebottom false 60 bottom 30
    Slide2

Ondernemend Ruinen


Detailhandel, Dienstverlening, Handel en Techniek, Horeca, Industrie en Bouw, Recreatie

Sportkantine De Marse is ondergebracht in Sporthal de Marse in Ruinen, hier worden vele wedstrijden en trainingen gehouden van zowel mensen uit Ruinen als uit de verre regio. In de gezellig ingerichte kantine is het goed vertoeven om heerlijk een kop koffie of een borrel te nuttigen. Enkele zeer aansprekende grote wedstrijden worden hier georganiseerd waaronder , Kerstzaalvoetbaltoernooi, Het Koppeldarttoernooi, jeugd voetbal Spek en Bonen, stratenvolleybal VIOS, Marse gymnastiek wedstrijden en natuurlijk met Oud en Nieuw het nieuwjaarsfeest. Vanuit de keuken van sportkantine De Marse zijn er alle vele buffetten en hapjes geserveerd dit kan ook in combinatie met Bovie catering op locatie. hopelijk tot ziens in Sportkantine De Marse.

Sportkantine De Marse
Ondernemer: Roelie Boverhof
Adres: Mr Harm Smeengestraat 54  Ruinen
Mob: 06-292942166  of  06-30871238
E-mail: info@bovie-catering.nl
Website: www.bovie-catering.nl

SportkantineBovie catering (640x390)

Categories: Horeca, Recreatie