600true numbers under 200true true 1000none
  • 800 slideleft false 60 bottom 30
    Slide1
  • 800 slidebottom false 60 bottom 30
    Slide2

Ondernemend Ruinen


Detailhandel, Dienstverlening, Handel en Techniek, Horeca, Industrie en Bouw, Recreatie

De stichting “Het Drentse Heideschaap”heeft als doelstelling het in stand houden en raszuiver houden van het schapenras “het Drentse Heideschaap”. De stichting tracht haar doelstelling te bereiken door het beheren, exploiteren van dit ras in kuddeverband. De herder alsmede het stamboek zien erop toe dat de raskenmerken behouden blijven. Dit ras is van grote invloed geweest op het oude Drentse landschap en de daar tot stand gekomen landbouw en waarvan bekend is, dat het rechtstreeks afstamt van het ras uit de bronstijd.

Schaapskudde Ruinen
Stichting “Het Drentse Heideschaap
Benderse 38 Ruinen.
Postadres: Postbus 45 7963 ZG Ruinen
E-mailadres bedrijf: volgt
Website:www.schaapskudderuinen.nl

Schaapskudde

Categories: Recreatie