600true numbers under 200true true 1000none
  • 800 slideleft false 60 bottom 30
    Slide1
  • 800 slidebottom false 60 bottom 30
    Slide2

Ondernemend Ruinen


Detailhandel, Dienstverlening, Handel en Techniek, Horeca, Industrie en Bouw, Recreatie

Femke Anne laat zien dat het heel goed mogelijk is om zonder subsidie te functioneren in de kunstwereld (en daar is ze best trots op). Op de begane grond van het sfeervolle pand naast de Mariakerk vindt men de kadowinkel en de workshopruimte, op de 1e verdieping is de galerie. Bij Femke Anne is iedereen welkom. Kunstenaars en hobbyisten komen er netwerken, je kunt er terecht voor een leuk kadootje, er zijn heel veel workshops voor particulieren en bedrijven, er  worden kinderfeestjes gegeven, Femke Anne organiseert (gratis) kunstmarkten in de zomermaanden enz.

Femke Anne – Galerie Kadowinkel Workshops
Ondernemer: Femke Anne Kaldenberg
Brink 5 – 7963AA Ruinen
Mob: 06 – 14348108
E-mail: info@femke-anne.nl
Web: www.femke-anne.nl

logo Femke Anne

Categories: Recreatie