600true numbers under 200true true 1000none
  • 800 slideleft false 60 bottom 30
    Slide1
  • 800 slidebottom false 60 bottom 30
    Slide2

Ondernemend Ruinen


Detailhandel, Dienstverlening, Handel en Techniek, Horeca, Industrie en Bouw, Recreatie

Al sinds de oudheid bestaan er ayurvedische massages. Kenmerkend voor een Ayurvedische massage is het gebruik van warme olie die verschillende therapeutische geneeskrachtige kruiden bevat. Hierdoor worden lichaam en geest tot rust en diepe ontspanning gebracht, opgetreden storingen opgeheven en de stofwisseling geactiveerd waardoor afvalstoffen sneller en efficiënter door het lichaam worden afgevoerd.
We maken onderscheid tussen ontspanningsmassages en therapeutische massages. Regelmatige massages helpen het zelfherstellend vermogen van het lichaam te bevorderen en kunnen plaatsvinden naast een reguliere behandeling.

Ondernemer: Ingrid Cieraad
De Vos van Steenwijklaan 75
7902 NP HOOGEVEEN
E-mail: info@ayurmas.nl
Web: www.ayurmas.nl

Mob: 06-22285529

ayurmas

Categories: Dienstverlening