600true numbers under 200true true 1000none
  • 800 slideleft false 60 bottom 30
    Slide1
  • 800 slidebottom false 60 bottom 30
    Slide2

Ondernemend Ruinen


Detailhandel, Dienstverlening, Handel en Techniek, Horeca, Industrie en Bouw, Recreatie

Tandartspraktijk

Wat is dit voor praktijk?
Wij hebben er voor gekozen deze praktijk kleinschalig te houden omdat we het persoonlijke contact met U erg belangrijk en ook leuk vinden. Dus bij ons geen groot team met meerdere tandartsen, mondhygiënisten, preventieassistenten en assisterenden. Dit betekent niet dat we niet alle denkbare vormen van tandheelkundige zorg kunnen bieden. Wij hebben voldoende verwijsmogelijkheden in de directe omgeving.  Wel houden wij altijd de regie zodat we precies weten wat er tijdens een verwijzing gebeurt. Voor U betekent dit dat U in deze praktijk altijd met dezelfde gezichten te maken heeft. Helaas betekent kleinschaligheid ook dat we maar een beperkte mens-capaciteit hebben en daarmee ook dat de praktijk op dit moment gesloten is voor aanname van nieuwe patiënten. Wel zijn wij open voor behandeling van prothesepatiënten, al dan niet in combinatie met een  implantaatbehandeling, dit omdat het doorgaans een eenmalige behandeling betreft.

Ondernemer: R. Beukinga

Tandartspraktijk R. Beukinga
Groene weg 6
7963BX Ruinen
T:0522-471947
Internet: www.tandartsbeukinga.nl

Categories: Dienstverlening