600true numbers under 200true true 1000none
  • 800 slideleft false 60 bottom 30
    Slide1
  • 800 slidebottom false 60 bottom 30
    Slide2

Ondernemend Ruinen


Detailhandel, Dienstverlening, Handel en Techniek, Horeca, Industrie en Bouw, Recreatie

Het bezoekerscentrum van Natuurmonumenten is het ideale vertrekpunt voor wandelaars en fietsers die het Dwingelderveld willen ontdekken. Maar ook de plek waar kinderen echt in contact komen met de natuur. Spannende speelnatuur met oa een ven, een wilgenhuttendorp en een kleine beestjestuin. Ruim zestig vrijwilligers zorgen voor een hartelijke ontvangst, informatie over het Nationaal Park en tips voor leuke activiteiten voor jong en oud. De winkel heeft een prachtig assortiment natuurboeken en streekprodukten. Ideaal voor een bijzonder cadeau!

Bezoekerscentrum Dwingelerveld
Ondernemer: Natuurmonumenten
Adres: Benderse 22 7963 RA Ruinen
T: 0522-472951
Website: www.natuurmonumenten.nl/dwingelderveld

natuurmonumenten

Categories: Recreatie